Brief van Christof

Brief van Christof

Lennert,

Het valt niet te verwoorden wat jouw verlies ons allemaal doet.
Niemand van ons had ooit gedacht om hier vandaag afscheid van jouw te moeten nemen.

Veel te vroeg zegt de een, waarom Lennert?? vraagt een ander. Op die vraag zal nooit een antwoord gevonden worden denk ik.

Alles zou nog beginnen voor je, je had alles in een oogwenk. Iedereen stond altijd achter jou, je ouders, je zus … heel je familie. En natuurlijk ook je vrienden die waren alles voor je…

Als we jou zagen konden we wel altijd lachen, je was altijd jezelf dat maakte jou zo mooi. Wie jou echt kende had iets speciaals met je, was het je lach of de juiste woorden die je dan zei, ik weet het niet , maar ik weet wel dat je wel altijd iets kon doen als een ander het moeilijk had.

En muziek, daar leefde je voor als geen ander, altijd zingen of op je gitaar, er was altijd wel iets waar je muziek mee kon maken. Sportief dat is ook iets dat van je kon gezegd worden, voetballen, lopen, karate, je deed het allemaal graag.

Als ik de foto’s zag met je ouders van kleinsaf op de voetbal, kan ik enkel zeggen dat ze fier op je zijn maat… wij allemaal trouwens. We hadden ons geen betere vriend kunnen voorstellen.

Lennert, besef goed, in ons hart blijven we je dragen, in ons hart blijf je bestaan, ja van dat kleine plekje in ons hart, daar komt niemand meer aan.

 Maar vroeg of laat, verschijnt het land dat elk verstand te boven gaat. Waar we jouw perfect volmaakt opnieuw ontmoeten die we nu zijn kwijtgeraakt.

Life goes on amigo.